Fietsen

TWEEDEHANDS FIETS KOPEN

Molens, tulpen, koeien en…fietsen. Wie aan Nederland denkt, denkt aan fietsen. Natuurlijk kunt u ook voor de tweewielers bij ons terecht.

Want wie kan er zonder fiets? Of het nu gaat om een tochtje op het platteland of om in de stad files te ontwijken en overal soepel doorheen te bewegen. Op zoek naar een fiets? Kom dan snel naar de tweedehands fietsenhoek en vind wat u zoekt voor de hele familie.

Voor kinderen en volwassenen hebben wij goedkope tweedehands fietsen. Wilt u een racefiets, mountainbike, kinderfietsje of een degelijke omafiets kopen? Ons aanbod wisselt regelmatig.
Vanzelfsprekend kijken wij alles technisch goed na, zodat u er nog lang mee vooruit kunt. Waarom zou u een nieuwe fiets kopen als u bij ons zoveel goedkoper terecht kunt.

Dus ook voor het meest duurzame vervoersmiddel bent u bij ons aan het juiste adres. Goed voor het milieu en voor uw gezondheid.

TWEEDEHANDS DAMESFIETSEN

Traag of snel door een mooi landschap fietsen op een damesfiets . . .

Misschien zoekt u een mooie tweedehands damesfiets zonder onnodige handremmen die in de stad snel kapot gaan. Of zoekt u een robuuste fiets om lange tochten mee te maken. Tussen de tweedehands damesfietsen vindt u vast een fiets die bij je past.

TWEEDEHANDS HERENFIETSEN

Tweedehands herenfietsen met een stang of juist een stevige kekke mountainbike voor een vakantie of om tochtjes mee te maken met je vrienden, samen of alleen. Een vervoersmiddel waar niemand echt zonder kan. Kies bij Kringloopcentrum tegen armoede een tweedehands herenfiets waar u behoefte aan heeft.

TWEEDEHANDS KINDERFIETSEN

Natuurlijk wisselt ook bij de afdeling tweedehands kinderfietsen het aanbod regelmatig. Van leuke houten steps tot hippe peuterfietsjes en gekleurde driewielers. Dwars door regen, wind en zon, fluitend op de fiets. Trek er fijn samen op uit en kom een leuke betaalbare tweedehands kinderfiets uitzoeken.

Spullen doneren?

Whatsapp ons!

  Milieubewust

  Unieke Vondsten

  Gemeenschapsgericht

Telefoonnummer

030 720 09 08

Email

info@kringloopdebilt.nl

Adres

Prof Dr. J. Tinbergenweg 10,
3731LG De Bilt