Woningontruiming

De woning moet leeg en bezemschoon opgeleverd worden. Wij overleggen met u wat de eisen zijn die de woningbouw ,verhuurder of koper stelt, hiermee gaan wij met u woningontruiming aan de slag! Wij hebben direct contact met woningbouw en zorginstellingen in de regio Utrecht De Bilt en Zeist.

KOOPWONING ONTRUIMEN IN Utrecht De Bilt of Zeist maar ook daarbuiten:

In uw koopovereenkomst wordt afgesproken hoe de woning opgeleverd moet worden. Wij overleggen met u wat de eisen zijn van de koper, hiermee gaan wij met uw woningontruiming aan de slag!

KAMER ONTRUIMEN IN Utrecht De Bilt of Zeist maar ook daarbuiten:

Een kamer bij het verzorgingstehuis moet snel ontruimd worden. Wij kunnen ervoor zorgen, met onze spoeddienst, dat de kamer binnen 24 uur wordt ontruimd. Bij een kamer ontruiming kunnen we snel schakelen naar eisen van woon-zorgcentrum of verzorgingstehuis. We hebben nauw contact met deze organisaties in de regio.

DE VOORDELEN:

Wij zijn gespecialiseerd in woningontruimingen in Utrecht De Bilt en Zeist maar ook daarbuiten. We weten hoe de woningbouw in de regio de woningen opgeleverd wil hebben, maar ook verzorgingshuizen hebben veel met ons te maken. Hierdoor loopt een ontruiming makkelijk en soepel. Naast onze expertise, komen uw spullen op een goede plek terecht en draagt u bij aan een circulaire economie. Een gemiddelde ontruiming kost ongeveer € 450,- Let op: dit is gebaseerd op een kamer in een zorginstelling. Voor woningen gaan we ongeveer uit van €10,- per m2 zo zou een woning van 100m2 €1000,- kosten. Let wel op dit zijn richtprijzen. Uw woningontruiming is zo geregeld, of het nu in Utrecht Zeist of De Bilt of elders is.   Voor meer informatie belt u naar onze buitendienst: 030-720 09 08. Deze is verantwoordelijk voor de woningontruimingen. We maken samen met u een afspraak voor een bezichtiging, dat kan meestal binnen 2 uur. Contact via de WhatsApp. U kan ook een video maken via de app en of foto’s sturen naar ons zo kunnen we u al snel voorzien van een kostenplaatje.         Uw woningontruiming in goede handen. Wij zorgen dat gemiddeld 80% procent wordt hergebruikt. Samen voor een duurzame toekomst, hergebruik = cool en laat iedereen dat weten! Verschillende steden zijn een van de meest groene regio’s in Nederland en hier zijn we trots op! Gebieden waar wij ook ontruimen en kamers leeghalen: Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort, Ankeveen, Austerlitz, Baarn, Barneveld, De Bilt, Bilthoven, Blaricum, Bosch en Duin, Bunschoten-Spakenburg, Baarn, Breukelen, Bunnik, Cothen, Den Dolder, Doorn, Ede, Eemdijk, Eembrugge, Eemnes, ’t Gooi, ‘s-Graveland, Groenekan, Harderwijk, Hilversum, Hilversumse Meent, Hoevelaken, Hollandse Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Leusden, Loenen a/d Vecht, Loosdrecht, Lopik, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Nieuwegein, Nijkerk, Nijkerkerveen, Odijk, Putten, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Utrecht, Utrecht-Overvecht, Vreeland, Veenendaal, Vinkeveen, Voorthuizen, Weesp, Woudenberg, en diverse andere steden.

Spullen doneren?

Whatsapp ons!

  Milieubewust

  Unieke Vondsten

  Gemeenschapsgericht

Telefoonnummer

030 720 09 08

Email

info@kringloopdebilt.nl

Adres

Prof Dr. J. Tinbergenweg 10,
3731LG De Bilt