Over ons

Een Hart voor Hergebruik en Gemeenschap

Welkom bij Kringloopcentrum Tegen Armoede, waar elk item een verhaal vertelt en elke aankoop een leven verandert. Wij zijn niet zomaar een kringloopwinkel; wij zijn een gemeenschap met een missie. Geboren uit de overtuiging dat hergebruik niet alleen goed is voor het milieu, maar ook een krachtig wapen in de strijd tegen armoede.

Ons hart klopt voor duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gemeenschapszin. In onze winkel vind je niet alleen unieke schatten, maar ook een team van toegewijde medewerkers en vrijwilligers die geloven in wat we doen. Samen zetten we ons in om de cyclus van verspilling te doorbreken en tegelijkertijd mensen in nood te ondersteunen.

Bij Kringloopcentrum Tegen Armoede gaat het niet alleen om de spullen die we verkopen, maar om de levens die we samen verbeteren. Wanneer je bij ons winkelt, doneert of vrijwilliger wordt, word je deel van een beweging die gelooft in de kracht van tweede kansen – voor spullen én voor mensen.

Sluit je aan bij onze missie. Samen maken we het verschil.

  1. Milieubewust: Wij bevorderen hergebruik en duurzaamheid, waardoor we samen zorgen voor een groenere planeet.
  2. Maatschappelijke Impact: Elke aankoop of donatie helpt direct in de strijd tegen armoede en ondersteunt lokale gemeenschappen.
  3. Unieke Vondsten: Ontdek een schat aan unieke, betaalbare items die nergens anders te vinden zijn.
  4. Deskundige Service: Ons ervaren team biedt professionele ondersteuning bij ontruimingen, klussen en ophaalservices.
  5. Gemeenschapsgericht: Wij bouwen aan sterke relaties binnen de gemeenschap en bieden kansen aan vrijwilligers en werknemers.

Spullen doneren?

Whatsapp ons!

  Milieubewust

  Unieke Vondsten

  Gemeenschapsgericht

Telefoonnummer

030 720 09 08

Email

info@kringloopdebilt.nl

Adres

Prof Dr. J. Tinbergenweg 10,
3731LG De Bilt